top of page
Annulatievoorwaarden

 

Indien je bent ingeschreven en niet kunt deelnemen, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Zo kunnen we iemand anders een kans geven om in te schrijven. Annulatie kan enkel schriftelijk via e-mail (Dirk@EnerG.be). Je bent ingeschreven vanop het moment dat je hebt geregistreerd via de website en er een bevestiging is verstuurd (ongeacht van het moment van betalen). Na inschrijving ontvang je een factuur die binnen de aangegeven periode dient te worden betaald, en ten laatste voor de start van het event.
 
Tot 1 week voor aanvang van de activiteit is annulatie kosteloos (tot vrijdag 20
maart 2020 23:59 u). 

Wanneer de annulatie – om eender welke reden – gebeurt binnen de week voor de startdatum van de activiteit blijft 50% van het inschrijvingsgeld verschuldigd.
Wanneer de annulatie – om eender welke reden – gebeurt binnen de 48u voor de
startdatum van de activiteit blijft het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd.
Indien je niet kan deelnemen kan je je, in plaats van te annuleren, wel kosteloos laten vervangen door een collega of kennis. Je meldt dit via e-mail ten laatste 12 uur vóór de start van het event.
Indien een activiteit niet kan doorgaan door te weinig deelnemers of andere omstandigheden wordt binnen 1 week na de initiële startdatum het inschrijvingsgeld automatisch teruggestort.

Bij betwistingen zal de organisatie  (EnerG) altijd een bindende beslissing nemen.

bottom of page